Eindejaarsmenu of -buffet aan huis in regio Lebbeke | Traiteur Minnefood
Vier de eindejaarsperiode terwijl u geniet van een smakelijk feestmenu aan huis

Vier de eindejaarsperiode terwijl u geniet van een smakelijk feestmenu aan huis

De tijd vliegt voorbij! Sint-Maarten is langs geweest en de eerste sneeuw is gevallen. De kerstdecoraties zijn alweer zichtbaar en het wordt de hoogste tijd om de kerstboom terug van stal te halen. Kijkt u ook al zo uit naar de eindejaarsperiode die voor de deur staat? De tijd van gezelligheid en tijd doorbrengen met familie en vrienden dichtbij de open haard (of verwarming). Maar heeft u er al aan gedacht wie er dit jaar in de keuken hard aan het werk gaat om het eten te bereiden? Nog niet? Dat komt goed uit want Minnefood neemt dit graag van u over! Wij leveren in de regio Lebbeke en omstreken het eindejaarsmenu of -buffet bij u aan huis zodat u zorgeloos kunt genieten van uw geliefden tijdens de feestdagen.

 

Laat u culinair verwennen met een heerlijk eindejaarsmenu aan huis

Terwijl u en uw gasten aan het genieten zijn van de fijne kerstsfeer leveren wij het smakelijk menu eenvoudig thuis bij u af. U heeft daarbij de keuze tussen een feestmenu en een -buffet. Het feestmenu bestaat uit een 5 gangendiner waarbij u de keuze heeft uit een aantal gerechten. Zo kunt u kiezen bij het hoofdgerecht uit een kabeljauwhaasje in graanmosterdsaus of gevulde kalkoenrollade in portosaus. Kiest u voor een feestbuffet dan kunt u genieten van o.a. wildpaté met konfijt. Krijgt u al zin en bent u nieuwsgierig naar de andere gerechten die op dit menu staan? Kom dan snel kijken of bestellen op onze speciale feestdagen menukaart.

 

Praktische details

  • Ons feestmenu en – buffet is te bestellen vanaf 4 personen
  • Uiterlijk bestellen vóór zondag 17 december 2017
  • Leveringen binnen Lebbeke zijn gratis. Voor leveringen buiten Lebbeke rekenen we een supplement van €20 aan.

Maak uw keuze en bestel het eindejaarsmenu snel via onze online menukaart of neem telefonisch contact op met 052/57.51.10. Het team van Traiteur Minnefood te Lebbeke wenst u alvast prettige eindejaarsfeesten toe en danken u voor uw vertrouwen.