Havermoutbrood: een gezond alternatief



Niet voor niets een superfood
Het belangrijkste ingrediënt van havermoutbrood is natuurlijk havermout, het graan waar het naar genoemd is. De zaden van de haverplant worden gepeld en daarna soms geplet of geroosterd. Havermout is rijk aan gezonde voedingsstoffen. Dit zorgt ervoor dat er veel goede redenen zijn om havermout te eten:
- Verlaagt het cholesterolgehalte
- Van nature glutenvrij
- Bevat antioxidanten
Deze laatstgenoemden beschermen je lichaam tegen schadelijke stoffen. Zo spelen ze een belangrijke rol bij het voorkomen en ook het behandelen van ziektes zoals kanker, hartkwalen, Alzheimer en diabetes. Daarnaast is het ook voor moeders die nog borstvoeding geven erg gezond! Havermout zorgt er namelijk voor dat er meer melk geproduceerd wordt. Ten slotte vinden we in havermout ook trage koolhydraten. Die geven je voldoende energie om zonder honger je volgende maaltijd te halen.
Daarom is havermoutbrood gezond




En dat proef je! Daarom kan je in onze winkel te Buggenhout vanaf morgen (15 mei) een maand lang havermoutbrood proberen voor maar € 2,20 in plaats van € 2,70! Kom daarom langs en laat je overtuigen van dit heerlijke ambachtelijke en verse brood.
Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg dan ook onze Facebookpagina, zo blijf je geïnformeerd en maak je bovendien kans op smakelijke prijzen met onze regelmatige winacties.