NIEUW: Gersto- en mayabrood - Minnefood
NIEUW: Gersto- en mayabrood

NIEUW: Gersto- en mayabrood

In onze winkel kan je dagdagelijks terecht voor ambachtelijk, gezond en kraakvers brood. Wij vernieuwen ons assortiment aan producten regelmatig en voegen nieuwe soorten en smaken toe. Vandaag stellen we dan ook met trots 2 nieuwe broden aan je voor die je vanaf nu elke dinsdag, zaterdag en zondag in ons aanbod terugvindt.

 

Het mayabrood

Dit smakelijke meergranenbrood zit boordevol zonnebloempitten. Deze bevatten gezonde voedingsstoffen waaronder vitaminen, mineralen, sterke antioxidanten en onmisbare voedingsvezels.

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt meergranenbrood gemaakt van meerdere graansoorten. Dit geeft samen met de zonnebloempitten een unieke en heerlijke smaak aan dit authentieke brood.

Meergranenbrood met zonnebloempitten

Het gerstobrood

Nieuw gerstobrood

Dit lekkere brood is rijk aan vezels. Deze zorgen voor een verlaging van de cholesterolspiegel. Ze kapselen namelijk de cholesterol in, zodat de opname ervan in het bloed wordt bemoeilijkt.

Het is daarnaast ook goed voor een optimale darmwerking. Een evenwichtige darmflora zorgt voor een goede spijsvertering waardoor we voedingsstoffen goed opnemen.  

Spring gerust binnen in onze winkel in Buggenhout en ontdek de heerlijke smaak van deze nieuwe ambachtelijke broodsoorten. 

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg dan ook onze Facebookpagina, zo blijf je geïnformeerd en maak je bovendien kans op smakelijke prijzen met onze regelmatige winacties.