Bakkerij Buggenhout: Ambachtelijk en vers brood | Traiteur Minnefood

Bakkerij Buggenhout

 

Naast online bestellen kan je sinds kort ook in onze bakkerij in Buggenhout terecht. Je vindt er een lekker aanbod aan ovenverse koffiekoeken, heerlijke gebakjes, smakelijke patisserie en vers gebakken ambachtelijk brood. Wij gebruiken daarbij alleen de beste ingrediënten, iets dat duidelijk naar voren komt in de smaak van onze verschillende broden. Daarnaast maakt dit het brood ook een pak gezonder!

 

Onze bakkerij in Buggenhout is 6 dagen per week geopend! Zo ben je dagdagelijks verzekerd van een heerlijke verse boterham of smakelijke koffiekoek voor bij de koffie.

 

Onze openingsuren:

Maandag: gesloten
Dinsdag – vrijdag: 7u tot 18u
Zaterdag: 7u tot 17u
Zondag: 7u tot 14u

 

Bakkerij Buggenhout

 

Naast tarwebrood kan je in onze bakkerij in Buggenhout ook speltbrood en roggebrood kopen. Wij houden met ons aanbod namelijk rekening met jouw wensen. Daarom vernieuwen wij ons assortiment aan producten regelmatig en voegen we nieuwe soorten en smaken toe.

 

Belegde broodjes

Zit jij je ‘s ochtends op het werk of op school ook af te vragen wat je tijdens de lunch gaat eten? Of heb je gewoon eens zin in iets anders? Spring dan elke dag binnen in onze bakkerij te Buggenhout voor een selectie aan smakelijke broodjes:

  • Worstenbroodjes
  • Pizza-ciabatta
  • Panini broodjes
  • Belegde ciabatta
  • Belegde piccolo wit/bruin

Ons assortiment belegde broodjes bestaat op dit moment uit smoskes kaas/hesp, broodjes martino, americain, vleessla en panini tropical en brie. Maar ook hiervoor geldt dat we geregeld nieuwe belegde broodjes toevoegen aan ons aanbod. Kom jij ons ook bezoeken? De winkel is gelegen aan de Spoorwegstraat 1, naast de bond moyson aan het Buggenhoutse station. Voor meer informatie kan je ons ook bereiken via telefoonnummer: +32(0)52 50 75 50.

Elke dag vanaf 14u heerlijk verse pannenkoeken verkrijgbaar

 

 

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe broodjes of ander nieuws? Volg dan ook onze Facebookpagina, zo blijf je overal van op de hoogte en maak je bovendien kans op smakelijke prijzen met onze regelmatige winacties.