Gezonde voeding voor een gelukkig leven.

Voor jong én oud

 

 

Uit verschillende wetenschappelijke studies is bewezen dat gezonde voeding bijdraagt tot een gelukkig leven. Het zorgt ervoor dat je je beter in je vel voelt. Helaas hebben jonge gezinnen en harde werkers niet veel tijd om gevarieerd te koken en zijn bejaarden die nog thuis wonen hiertoe fysiek vaak niet meer in staat.

Daarom bereidt Minnefood dagelijks verse en eerlijke gerechten en ontzorgen we jong én oud op vlak van gezonde voeding. Als kwalitatieve traiteur bieden we brood- en maaltijdbezorging in de regio’s Lebbeke en Buggenhout en verzorgen we buffetten voor diverse evenementen. Je kan alles online bestellen door een keuze te maken uit onze menukaart of ons uitgebreide assortiment ontdekken in onze winkel in Buggenhout.

Onze troeven

  • We bieden hoogstaande kwaliteit aan een betaalbare prijs.
  • We gaan voor dat tikkeltje meer om onze klanten extra te verwennen.
  • We leveren maatwerk door rekening te houden met de noden en wensen van onze eters, zoals specifieke diëten.
  • Onze keuken is nooit gesloten of met vakantie, waardoor onze klanten 7/7 kunnen genieten van onze gerechten.
  • Bij de jaarlijkse controle van het voedselagentschap ontvangen we telkens de hoogste score.
  • We selecteren nauwkeurig onze leveranciers en kiezen enkel voor verse en seizoensgebonden ingrediënten om kwaliteit en variatie te garanderen.
  • De hygiëne en warmteketen worden bij de verpakking gerespecteerd.
 

 

 

Ons Team

 

 

Onze chefkok

 

 

 

 

 

 

Sophie is de chefkok van Minnefood en heeft de leiding over de keuken. Door haar koksopleiding en jarenlange ervaring in de horeca, heeft zij een brede kennis opgebouwd omtrent gezonde voeding. Dagelijks bereidt zij met veel passie gerechten waarin variatie en verse ingrediënten centraal staan.

 

 

Ons Broodteam

Broodteam