5 smakelijke Valentijn tips voor een onvergetelijke Valentijn | Minnefood
5 smakelijke Valentijn tips om je partner te verrassen

5 smakelijke Valentijn tips om je partner te verrassen

Februari is in zicht. Hoog tijd om na te denken over hoe je je partner kan verrassen met Valentijn. Een etentje in een restaurant is altijd een goed idee, maar het kan ook origineler. Haal dit jaar daarom alles uit de (keuken)kast om je geliefde te verrassen en zorg voor een Valentijn om nooit te vergeten. Wij geven je alvast 5 smakelijke Valentijn tips cadeau.

 

Verras je geliefde met oesters

Veel werk heb je er niet aan en oesters zijn erg lekker. Vooral mannen doen er niet slecht aan er een paar te eten, want oesters dragen door de grote hoeveelheid zink die ze bevatten bij aan een beter libido. Lust jij of je partner ze niet rauw? Dan kan je ze ook in de oven bereiden. Serveer met fijne gestoofde prei, een zijdezachte mousselinesaus en een scheutje champagne en je hebt een heerlijk Valentijnsdiner.

smakelijke valentijn tips oesters

 

Bereid een eenvoudige spaghetti

Bestaat er een romantischer gerecht dan een heerlijke spaghetti? Sinds de Disneyfilm Lady & de Vagebond waarschijnlijk niet. Bereid als originele afwisseling de spaghetti met bijvoorbeeld kip, prei en look. Zet vervolgens een groot bord in het midden van de tafel en geniet er samen van. Natuurlijk wel opletten dat er geen ruzie ontstaat bij de laatste sliert. 

 

Truffels (maar niet van chocolade)

Smakelijke valentijn tips truffels

Nog een ingrediënt waarvan wordt aangenomen dat het goed kan zijn voor je libido. Je denkt waarschijnlijk meteen aan de chocoladetruffel, maar hier bedoelen we uiteraard de zwam, die een ware delicatesse is. Maak bijvoorbeeld een smakelijke risotto met witte truffels klaar en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke avond met je partner.

Geen Valentijn zonder chocolade

Uiteraard kan je je geliefde met Valentijn ook verrassen met een heerlijke chocoladefondue. Voeg aan de gesmolten chocolade wat Amaretto toe. Succes verzekerd!

 

Bezorg je partner een romantisch ontbijt op bed

Al deze smakelijke Valentijn tips zijn vooral geschikt om als diner te serveren. Maar waarom niet ‘s ochtends je partner al verrassen met een romantisch gebaar? Hoe fijn is het als je opstaat en samen kan genieten van een lekker ontbijt op bed? Bestel daarom één van onze smakelijke ontbijtmanden aan huis. Ze zijn met liefde voor je samengesteld en worden geleverd in een mooie rieten mand. Ideaal om je Valentijnsdag romantisch mee te beginnen!